У Тернополі недбайливі городяни влаштували сміттєзвалище під вікнами мешканців багатоповерхівок. Комунальники її ліквідують, а також пояснили причину появи неприємних відходів. Як виявилося, неприємності городян виникли не через нерегулярне вивезення сміття, а через те, що жителі приватного сектора несуть свої відходи до контейнерів багатоповерхівок.

Ситуацію прокоментував начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський. Він розповів, що на вулиці Паращука дійсно є контейнерний майданчик, на який зносять відходи жителі трьох найближчих будинків, розташованих на вулиці танцюриста 18, 19, 20.

Недалеко від мікрорайону знаходиться Приватний сектор. Мешканці приватних будинків не всі уклали договори на вивезення твердих побутових відходів, тому вони своє сміття несуть у контейнери багатоповерхівок. Крім сміття у контейнерів і в них виявляються обрізані гілки дерев, старі меблі і багато іншого.

Міські чиновники закликали тернополян реагувати на подібні випадки і фіксувати тих, хто викидає сміття в Непризначені місця і передавати дані в поліцію.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай писав, що закарпатці, на жаль, і надалі викидають і залишають сміття аби де, незважаючи на сміттєву проблему в краї.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.