Тернополянина засудили за звідництво з метою надання інтимних послуг за гроші. Таке рішення ухвалив Теребовлянський районний суд. Стало відомо, що місцевий житель зводив свою знайому з чоловіками, які хотіли отримати послуги інтимного характеру і платили за це гроші.

Жінка надавала інтимні послуги біля Теребовлянського замку в парку та біля річки. Вартість послуг становила 250 гривень.

У рішенні суду йдеться у квітні 2020 року обвинувачений всупереч нормам законодавства, що регулює моральні відносини без мети збагачення, займався звідництвом. Він знайомив жінку з чоловіками, які хотіли отримати послуги інтимного характеру. Одного з клієнтів він познайомив з жінкою 27 квітня 2020 року. Тут вона йому і надала бажані послуги. Клієнт передав жінці 250 гривень.

За кілька днів до цього була організована ще одна зустріч з клієнтом у парку «Князя Василя» у Теребовлі. Інтимний акт стався біля річки Серет. Жінка після цього отримала 250 гривень.

Після викриття сутенер розкаявся у скоєному і розповів, що знайомив жінку з клієнтами, бажаючи їй допомогти. Також він попросив суд суворо Його не карати. Суд визнав чоловіка винним і призначив штраф 850 гривень.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що відомий російський звідник Петро Лістерман став героєм нового випуску YouTube-шоу "ходять чутки". В ексклюзивному інтерв'ю Раміні Есхакзай він розповів про те, за скільки він продав свою дружину.

Також Знай писав, що у Харкові правоохоронці провели рейд з протидії вуличній проституції.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні заговорили про легалізацію проституції. Зокрема, голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що в Україні варто легалізувати проституцію за умови, що держава зможе законодавчо визначити умови роботи цього "ринку".