Українка розповіла, як розійшлася з чоловіком і виховувала дітей поодинці, а потім її колишній чоловік повернувся і став жити з ними в квартирі. Жінка зазначила, що поки чоловік гуляв і створював нові сім'ї, жив зі своєю матір'ю, вона виховувала дітей і часто у них з їжі була тільки картопля з капустою. На аліменти вона не подавала, так як він ніколи не працював і не мав офіційних доходів.

Після розлучення жінка виховувала 12-річного та 4-річного синів. За 13 років він встиг створити ще кілька сімей і народити ще дітей. Жінка зазначила, що квартиру вони отримали, як молода сім'я через кілька років після весілля. У цьому допомагала мама її колишнього чоловіка. Житло так ніхто і не приватизував, а при розставанні подружжя вирішило, що жінка з дітьми залишається в квартирі, а він йде жити до мами.

В один прекрасний день чоловік в нетверезому стані прийшов до них в квартиру і сказав, що буде жити тут. Вона дала гідну відсіч, сказавши, що подає на аліменти і борг буде збиратися, а його в підсумку посадять за несплату грошей дітям. Вона дала йому вибір і запропонувала більше сюди не приходити.

Всі ці роки жінці доводилося брати гроші в борг, так як зарплату на заводі, де вона працювала затримували. Вона брала в борг у всіх, де могла, щоб прогодувати дітей, а у нього ніколи грошей не було.

Зараз вже діти виросли старший створив свою сім'ю, молодший збирається в армію йти служити. Молодший підробляє і забезпечує себе сам. Однак колишній чоловік не зміг пройти повз і став знову претендувати на цю квартиру. У ній зараз, за словами жінки живе її мама, а вона переїхала в її великий будинок.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Молодший син вирішив переїхати до матері свого батька. Він оселився в її квартирі і відремонтував собі одну кімнату. Після цього його батько знову почав качати права. Він заявив, що син живе з ним і він вже не повинен платити аліменти, а також він може повернутися в свою квартиру і домовленості по квартирі відпадають.

Жінка не розгубилася і відповіла, що син живе у своєї бабусі, сам заробляє. Також вона заявила, що він не може забезпечити сина.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні є кілька видів допомоги на дітей.

Також Знай писав, що багатодітна мама з Одеси розповіла, як ростить 6 дітей поодинці.

Нещодавно Знай передавав, що за роки незалежності в Україні кількість дитячого населення зменшилася на 40%.