13 жовтня на Тернопільщині сталася пожежа у багатоквартирному будинку. Після того, як рятувальники ліквідували вогонь у квартирі, виявили тіло людини. Інцидент стався в Тернополі на вулиці Живова о 22: 38.

Рятувальники оперативно прибули на місце події і почали гасити вогонь. Вже о 22: 54 вогонь був загашений. У згорілій квартирі знайшли тіло 62-річної власниці житла. Вогонь забрав життя жінки, а також пошкодив стіни, стелю, предмети побуту. Пожежа розгорілася на площі 8 квадратних метрів. Про інцидент розповіли в ДСНС у Тернопільській області. Правоохоронці та пожежники наразі з'ясовують причини загоряння та смерті жінки.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в селі вилиці в Бережанському районі блискавка вдарила в житловий будинок, який загорівся. Вогонь швидко перекинувся на сусідні конструкції. Рятувати житло селянина кинулися жителі села. Вони також викликали пожежників. Рятувальники загасили вогонь і допомогли зберегти частково майно. Однак на зворотному шляху потрапили в пастку. Через сильні зливи земля розмокла, і важка машина застрягла в ній.

Також Знай писав, що в Харкові горіло 17-е кладовище. А причиною пожежі стали палії сміття. На кадрах з місця подій видно, що горить трава, випалена земля біля могил, вогонь підбирається до хрестів. Зауважимо, що вогнем охопило лише кілька місць поховань – решта залишилися неушкодженими.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області пожежники гасили вогонь, який приніс вітер з території Росії. Прикордонний наряд відділу "Дергачі" на камерах відеоспостереження неподалік населеного пункту Ветеринарне побачив пожежу, яка загорілася на території Росії. Вітер дуже швидко перекидав вогонь на територію України.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще