Історія кохання трапляється не тільки в мирних містах, а й на передовій на Донбасі. Два захисники України Роман і Вікторія зустрілися в Тернополі, коли приїхали в 44 окрему бригаду, що дислокується в обласному центрі. Тоді вони не підозрювали, що у долі зовсім інші плани на них.

У 2016 році молоді люди познайомилися і між ними зав'язалася дружба. Роман родом з Київської області, а Вікторія з Волинської. Вони обидва вирішили добровільно прийти на службу в армію і захистити Україну.

Зараз молоді люди вже стали сім'єю і чекають поповнення. Молоді люди розповіли, що до 2016 року вони вчилися і не думали про захист України та армії. Вікторія-вчитель музики. Вона закінчила в 2016 році навчальний заклад і їй запропонували пов'язати своє життя з армією, так як її батьки є військовими. Роман же, закінчивши ВУЗ і отримавши спеціальність, пов'язану з інформаційними технологіями, прийшов в 44 бригаду. Молодий чоловік розповів, що тут він застосував всі отримані знання.

Молоді люди майже рік були на Донбасі. У 2019 році їх відправляли в зону бойових дій, але від цього їх сім'я не розпалася. Цю школу вони пройшли гідно. Роман зробив пропозицію Вікторії на плацу в розпал пандемії. За словами Вікторії це тільки додало яскравості в їхнє життя. Весілля також відбулося в розпал карантину.

Сім'я захисників України: кохання, народжене в армії

Кохання, народжене в армії. Напередодні професійного свята, наші журналісти побували в гостях у захисників України - військовослужбовців 44-ї окремої артилерійської бригади. Говорили про сімю та службу. Які вони, військові у цивільному – дивіться далі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще
Geplaatst door Телеканал ІНТБ op Dinsdag 13 oktober 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що пара закоханих українців, доля яких переплелася на сході, в зоні ООС одружилися 25 вересня. Вона-медсестра Наталія Лотиш з села ліжечко Рожищенського району, він-військовий Сергій Служаєв з міста Красногорівка, що на Донбасі.

Також Знай писав, що Роман-кулеметник, Вікторія-старша операторка зв'язку в 10-й окремій гірничо-штурмовій бригаді ЗСУ. Закохані познайомилися п'ять років тому, вони обидва були з одного міста - Рівного. Після того, як вони прослужили в 10-й окремій гірничо-штурмовій бригаді ЗСУ пів року вирішили розписатися.

Нещодавно Знай передавав, що в селі Водяне неподалік від Донецького аеропорту священик Православної церкви України повінчав Андрія та Олесю, бійців 37-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади.