Чоловік замінив своєму синові маму, яка кинула дитину і чоловіка відразу після народження. Причиною такого рішення став синдром Дауна у дитини. Жінка категорично відмовилася від відповідальності і пішла.

Євген поодинці ростить сина Мішу. Для цього він на 1,5 роки пішов у декретну відпустку і навчився міняти підгузники, готувати їжу, доглядати за малюком. Молодий тато із задоволенням гладить сорочечки і повзунки, водить сина в басейн і гуляє з ним. Звичайно, маленькій родині допомагає бабуся.

Вона доглядає за онуком, так як Євгену довелося вийти на роботу, щоб прогодувати дитину і себе, а також займатися розвитком малюка. Батько розповів, що у Міші є відставання в розвитку, тому потрібно більше часу і коштів на заняття з такими дітьми.

Євген порівняв виховання дитини з синдромом Дауна із завданням у фізиці із зірочкою. Вона трохи складніше, але не нерішуче завдання. Тато із задоволенням говорить про розвиток малюка і навіть веде свій блог в соцмережах.

Отец в одиночку растит ребенка с синдромом Дауна

Евгений в одиночку растит ребенка с синдромом Дауна. Мать, узнав о диагнозе сына, ушла из семьи. А папе ради Мишки пришлось взять декрет и самому учиться всем тонкостям ухода за младенцем. И посмотрите, как у него получается!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Geplaatst door ТОК op Zondag 15 maart 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що американець Мухаммед бзік відкрив свій будинок для невиліковно хворих малюків. Чоловік став прийомним батьком для десятків дітей зі смертельними недугами.

Також Знай писав, що пішки, трамваєм, на метро-такий маршрут щодня долає 18-річний Влад з Харкова. У вересні він став першим студентом соціально-економічного коледжу з синдромом Дауна.

Нещодавно Знай передавав, що жінка взяла під опіку дітей з синдромом Дауна. Росіянка Оксана Гладишева удочерила 8 дітей, 5 з яких з синдромом Дауна.