Сьогодні 15 жовтня в Мілані (Італія) знову зберуться судді, щоб заслухати справу українського військового Віталія Марківа. Це буде вже друге засідання Апеляційного суду. Нацгвардійця Марківа звинуватили у вбивстві італійського журналіста Рокеллі і посадили у в'язницю для тривалого періоду часу, пишуть Тернополяни.

Захист українця подав апеляцію. Сьогодні адвокати Віталія повинні будуть надати суду докази того, що рішення про засудження українського військового на 24 роки тюремного ув'язнення несправедливі, а суд Павії був введений в оману.

Адвокати вважають, що присяжні невірно витлумачили слова Віталія Марківа, записані під час прослуховування в камері тимчасового утримання, про те, що він нібито причетний до вбивства журналіста Андреа Рокеллі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що дружина нацгвардійця Марківа Діана розповіла, як вони познайомилися і як зараз вона живе в очікуванні свого коханого. Молода жінка розповіла, що зараз вона пише листи в італійську в'язницю. У них вона описує все, що відбувається в Україні та в їхній родині.

Також Знай писав, що старший сержант Національної гвардії України Віталій Марків, засуджений італійським судом на 24 роки ув'язнення у зв'язку зі звинуваченням у вбивстві італійського журналіста Андреа Ракеллі під час бойових дій на Донбасі, передав лист представникам української влади, в якому військовий дякує всім тим, хто підтримав його.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що суд присяжних міста Павії оприлюднив мотиваційну частину вироку українському нацгвардійцю Віталію Марківу, якого раніше засудили до 24 років в'язниці за звинуваченням у загибелі італійського фоторепортера Андреа Роккеллі під час війни на Донбасі в 2014 році.