На Тернопільщині батько-одинак потрапив на лаву підсудних через витівки свого малолітнього сина. Поліція склала протокол на чоловіка, 11 річний син якого розпивав спиртні напої в громадському місці.

Хлопчика правоохоронці спіймали ще 22 Вересня 2020 року. Він пив пиво в громадському місці. Батько дитини визнав свою провину і попросив суд не штрафувати його. Раніше чоловіка не притягували до адміністративної відповідальності.

Також стало відомо, що чоловік сам ростить двох дітей. Суд звільнив батька-одинака від штрафу і зробив усне зауваження. Також правоохоронці попросили батька стежити за дітьми і ретельно виконувати батьківські обов'язки.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Волині з родини вилучили п'ятьох дітей через те, що їх батько жорстоко побив. Двоє молодших дітей потрапили до лікарні з важкими травмами. Побитих малюків у будинку виявила бабуся, яка і викликала поліцію.

Також Знай писав, що в Києві 15-місячне немовля втекло від горе-батьків і самостійно піднялося з першого на п'ятий поверх будинку. Малюка-мандрівника виявили сусіди. Жінка, яка якраз поверталася додому, виявила на сходах маленьку дитину в одному підгузку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині, в Миронівському районі, жінка зажадала від правоохоронців, щоб вони забрали її дочку. Жінка заявила, що їй дитина набрид і перестав влаштовувати, тому вона зажадала, щоб дівчинку забрали поліцейські.