Тернополяни скаржаться на роботу світлофора в центрі міста. Новий нещодавно встановлений пристрій зробив перехід вулиці з чотирма смугами руху неможливим. Свою думку городяни висловили в групі "Тернопільські плітки».

Як виявилося, світлофор запрограмований на певний час для переходу пішоходами проїжджої та розділової смуги. Людям дано всього 27 секунд, щоб подолати дорогу, розділову зелену смугу і дійти до наступного тротуару. За цей час неможливо пройти таку відстань, якщо йти по тротуару і обходити газон. На газоні вже витоптана стежка, так як люди поспішають перейти дорогу і не чекати наступного зеленого сигналу.

Користувачі також розповіли, що новий світлофор встановили на вулиці Крушельницькій. У нього є таймер, який відраховує час, що залишився до перемикання іншого сигналу. Однак це не допомагає перейти обидві проїжджих частини за один зелений сигнал світлофора.

У коментарях тернополяни розійшлися не на жарт. Вони розповіли, що перехід зроблений добре і ніхто нічого більше не повинен робити. У дискусію вступили й інші. Вони заявили, що навпроти на цьому ж перехресті зроблений такий же перехід, але з прямою доріжкою через розділову зелену смугу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя містяни виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Вона розташувалася біля музичного училища, по дорозі до 6 школи, на вулиці Паращука. Місцеві жителі сюди зносять барахло.

Також Знай писав, що у Тернополі днями було зафіксовано грубе порушення правил дорожнього руху водієм маршрутки. Фото і відео поїздки автобуса з пасажирами через тунель по смузі зустрічного руху не залишило байдужими нікого.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині жителі села Струсова показали центральній владі, як потрібно будувати і ремонтувати дороги. Вони всі разом взялися за Інструменти і будівельні матеріали, щоб залатати ями і вибоїни.