У Тернополі заочно засудили луганчанина, який у 2014 році вступив у незаконні бандформування - «15 батальйон територіальної оборони народної міліції «ЛНР». Тернопільська обласна прокуратура довела винність чоловіка за статтею 258-3 ч 1 Кримінального кодексу України.

Суд прийняв рішення засудити луганчанина на 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також було доведено, що він обіймав одну з керівних посад у незаконних формуваннях на окупованій частині Луганської області. Чоловік брав участь у військових діях на боці російських найманців у період з 2014 по 2017 роки.

Засуджений забезпечував пункти обігріву, займався постачанням озброєння, продуктів харчування та іншими необхідними речами.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві затримали стрілка з так званої “республіки ДНР”. Бойовик був затриманий в самому центрі Києва, прямо на станції метро Майдан Незалежності. затриманий звернув на себе увагу правоохоронців своєю дивною поведінкою. Коли його запросили в кімнату поліції, з'ясувалося, що він прибув до Києва з тимчасово окупованих територій.

Також Знай повідомляв, що Служба безпеки України заарештувала на одній з вулиць Києва учасника міжнародної терористичної організації "Ісламська держава" , який був оголошений у міжнародний розшук.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що служба безпека Україна затримавши бувший начальник
протиповітряний оборона Слов'янський бригада терорист "Донецький народний республіка" Володимира Цемаха.