На Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода з категорії «і сміх і гріх». Водій автомобіля Toyota наїхав на корову і збив її власника. Про це пише Область.

Як з'ясувалося, водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя дороги, де в цей час йшла корівка і її власник. Машина зачепила корову, яка в свою чергу штовхнула чоловіка. Він впав і отримав травми голови, а тварина не отримала важких травм.

Інцидент стався в селі Великий Кунинець. Постраждалого чоловіка госпіталізували медики для надання допомоги.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Буковині однорічний малюк перекинув на себе комод. Нещасний випадок стався в селі Топорівка, що в Чернівецькій області. Дитина, на жаль, загинула від отриманих травм.

Також Знай писав, що міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту. І поки в уряді намагаються узгодити законопреокт з Держрегуляторною службою, в Харкові засікли справжнього трансформера. Дуже навряд чи, що такій знахідці судилося пройти ще хоча б один техогляд.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Недкавно Знай передавав, що в Мукачеві водій не впорався з керуванням і врізався в електростовп. За попередньою інформацією на вулиці Підгорянська в Мукачеві водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і влетів в електроопору.