Маленька українка перемогла рак, її урочисто виписали з лікарні. Фото з виписки малятка опублікував благодійний фонд Таблеточки.

Волонтери написали, що дзвінок може бути перший і останній, А у Соломії він переможний і найважливіший. Вона перемогла рак і тепер повертається до нормального життя. Волонтери розповіли, що дівчинці тільки 4 роки, але вона вже перемогла страшну хворобу і перенесла трансплантацію кісткового мозку.

На честь видужала дівчинки в лікарні влаштували справжнє свято волонтери розповіли, що у дівчинки був навіть торт зі свічкою, кульки і дзвінок переможця. Волонтери також зазначили, що мрія Соломії збулася.

Дзвінок буває перший, буває останній, а буває - переможний, найважливіший!🔔 ⠀ Як у нашої Соломійки. ⠀ Соломійці чотири...

Geplaatst door Таблеточки op Maandag 12 oktober 2020

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки. Тоді сім'я успішно подолала хворобу, проте цього року рак повернувся вдруге і хлопчикові діагностували лікемію. Разом з хлопчикаом в лікарню відправився його батько Микола. Вони разом тренуються в палаті, грають в м'яч і гуляють на вулиці з дозволу лікарів.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки. Дитина стала першим пацієнтом, у якого після трансплантації органу розвинувся рак, як побічний ефект від дії лікарського препарату.

Нещодавно Знай передавав, що Перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя. Чоловік помер у Каліфорнії від лейкемії. Рецидив раку крові стався через 12 років після лікування.