У Тернополі опалювальний сезон починається 16 жовтня. Про це повідомив сайт Тернопільської міської ради. Сергій Надал вже підписав розпорядження про це.

З 16 жовтня розпочнеться подача тепла не тільки в школи, лікарні та дитячі садки, але в будинки тернополян.

"За останніми даними Українського гідрометцентру, найближчими днями в Тернополі спостерігатиметься зниження середньодобової температури повітря. Місто зробило все можливе, щоб підготуватися до початку опалювального сезону. Відтак, протягом завтрашнього дня тепло вже почне надходити до дитсадків, шкіл, лікарень міста, а також до будинків мешканців Тернополя", - заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Також міська влада нагадала, що запуск опалювальної системи триватиме три доби. За цей час буде запущено все обладнання і подано тепло в будинки і установи. Крім того, міська влада зазначила, що аварійні служби працюватимуть і у вихідні дні.

У ТЕРНОПОЛІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН 2020-2021 🔷 «За останніми даними Українського Гідрометцентру, найближчими...

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Тернопільська міська рада op Donderdag 15 oktober 2020

КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" попередили тернополян, що запуск опалення триватиме кілька днів, тому вони попросили пускати їх фахівців в технічні приміщення будівель і поставитися з розумінням до їх роботи. Також комунальне підприємство попередило, що при запуску опалення може виникнути необхідність проведення ремонтних робіт, що також зажадає допуск фахівців до обладнання.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні вже найближчими днями стартує опалювальний сезон.

Також Знай писав, що мер Львова Андрій Садовий розповів про те, коли саме буде включено опалення у Львові.

Нещодавно Знай передавав, що Віталій Кличко дав добро на включення опалення в Києві.