У четвер 15 Жовтня пройшло позачергове засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому було затверджено нове карантинне зонування в Україні. До Червоної зони знову потрапив Тернопіль та низка міст області.

Нове зонування набуває чинності з півночі понеділка 19 жовтня. У Тернопільській області жорсткі обмеження введуть у Тернополі, Бережанах, Чорткові, Кременці, а також у кількох районах області - Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Збаразький, Зборівський, Козівський, Кременецький, Лановецький, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський та Шумський.

Нове зонування встановлюється на наступні 14 днів.

Нагадавши, Знай повідомляв, що починаючи з понеділка, 19 жовтня, міста Харків і Люботин, а також Богодухівський, Лозівський і Первомайський райони переходять в "Червону" карантинну зону.

Також Знай писав, що в Україні розширилася "Червона" карантинна зона. 15 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У" червону " зону потрапили 9 обласних центрів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 287 231 випадків зараження. За добу зафіксували 5 992 нових випадків.