У Тернополі мешканці багатоповерхівки "попливли" через бездіяльність керуючої компанії. Півроку триває епопея, в якій мешканці будинку по вулиці Коперника, 3 чекають ремонту даху і з жахом чекають чергових дощів. Вони не одноразово зверталися в керуючу компанію» Східний масив " і просили полагодити дах. Питання ставилося або про капітальний ремонт покрівлі або про латання протікають ділянок. Однак співробітники компанії посто не реагують на заявки мешканців, пише Липа.

Зараз люди змушені самостійно стелити на горищі брезент та інші матеріали, щоб захистити квартири від протікає води. Люди розповіли, що з липня почали звертатися в керуючу компанію із заявками і просити, щоб їм відремонтували дах. У липні і серпні не було дощів, але люди вже попросили зробити ремонт, побоюючись, що восени їх заллє водою.

Зараз у квартирах на останніх поверхах вода вже намочила стелі. У квартирах сиро, а люди говорять про необхідність ремонту стель. Також мешканці будинку розповіли, що вони оплачують квитанції і у них немає боргів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що осінні дощі та негода нагадали про діряві дахи тернополян. Знову на поверхні опинилося питання необхідності ремонту житлових будинків, який комунальники обходять стороною. Так у будинку по вулиці С. Петлюри, 4 протікає дах.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині ремонт даху дитячого садка перетворився на причину для занепокоєння батьків. Після капітального ремонту покрівлі в групах і спальнях почали протікати стелі. Вода стікає по стінах, а між ліжок стоять тазики і відра.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську затопило дитячу поліклініку.