У мережі опублікували рецепт смажених пиріжків з капустою. Згадати смак дитинства дуже легко.

Таким чином, тісто виходить досить м'яким, а головне повітряним. З начинкою можна також поекспериментувати.

Інгредієнт:

  • 2 ст. л. сухих дріжджів
  • 0,5 л картопляного відвару
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 кг борошна
  • 2 курячих яйця
  • щіпка солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 50 г рослинної олії
  • 1 качан капусти
  • 1 морква
  • 1-2 цибулини

Домашні пиріжки, скріншот: YouTube
Домашні пиріжки, скріншот: YouTube

Спочатку потрібно розвести сухі дріжджі в теплому картопляному відварі, а також додати дві столові ложки цукру. Все це залишаємо на 15 хвилин.

Популярні новини зараз

У Харкові обстріляли переповнений трамвай - бите скло і крики по всій вулиці

Катерина Бужинська готова до зустрічі Білого Бика, повз таку красу не пройде ніхто

На Тернопільщині зникла юна красуня зі стрижкою "під каре" - батьки заливаються корвалолом

Ексвіагрянку Мейхер-Грановську захейтили за чесне фото: "Їй що, 50?"

Показати ще

У борошно вливаємо дріжджі з відваром і добре заважаємо. Далі додаємо курячі яйця, дрібку солі, і рослинне масло. В результаті тісто має вийти еластичним, і ні в якому разі не прилипати до рук.

Тісто варто залишити на годину в теплому місці, попередньо накривши рушником.

За цей час вам потрібно нашаткувати капусту, нарізати дрібно цибулю, і натерти моркву. Все це тушкуємо в катанці, і додаємо спеції.

Щоб тісто не приставало до рук, потрібно змастити їх рослинним маслом. Потім формуєте форму пиріжків, і смажите на середньому вогні.

До речі, в начинку пиріжків можна також додати варені яйця або подрібнені помідори і зелень.

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.иа" , що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.иа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецепт ожинового флану з шоколадним бісквітом.