У мережі опублікували рецепт смажених пиріжків з капустою. Згадати смак дитинства дуже легко.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаким чином, тісто виходить досить м'яким, а головне повітряним. З начинкою можна також поекспериментувати.
Інгредієнт:
- 2 ст. л. сухих дріжджів
- 0,5 л картопляного відвару
- 2 ст. л. цукру
- 1 кг борошна
- 2 курячих яйця
- щіпка солі
- 2 ст. л. цукру
- 50 г рослинної олії
- 1 качан капусти
- 1 морква
- 1-2 цибулини
Спочатку потрібно розвести сухі дріжджі в теплому картопляному відварі, а також додати дві столові ложки цукру. Все це залишаємо на 15 хвилин.
У борошно вливаємо дріжджі з відваром і добре заважаємо. Далі додаємо курячі яйця, дрібку солі, і рослинне масло. В результаті тісто має вийти еластичним, і ні в якому разі не прилипати до рук.
Тісто варто залишити на годину в теплому місці, попередньо накривши рушником.
За цей час вам потрібно нашаткувати капусту, нарізати дрібно цибулю, і натерти моркву. Все це тушкуємо в катанці, і додаємо спеції.
Щоб тісто не приставало до рук, потрібно змастити їх рослинним маслом. Потім формуєте форму пиріжків, і смажите на середньому вогні.
До речі, в начинку пиріжків можна також додати варені яйця або подрібнені помідори і зелень.
Нагадаємо, як приготувати
Як повідомляв портал "Знай.иа" ,
Також "Знай.иа" писав,