Стало відомо про те, що. Тернополі кандидата в мери міста облили зеленкою. Сталося все це під час ефіру на місцевому телебаченні.

Таким чином, повідомляється, що про це написав на своїй сторінка у Facebook керівник фракції РПЛ у Тернопільській облраді Богдан яциковський.

Щойно нашого кандидата на посаду міського голови Тернополя Володимира Барну після ефіру на місцевому тб облили без...

Geplaatst door Богдан Яциковський op Donderdag 22 oktober 2020

Його не тільки облили зеленкою, а й нанесли тілесні ушкодження. На місце терміново викликали швидку допомогу, а також поліцію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів прийняли його заяву, а ось медики почали наставати на госпіталізації. Все тому що Володимир Берна отримав опіки першого і другого ступеня.

Хто, а головне для чого це все було зроблено-невідомо. Це належить з'ясувати поліцейським.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Дніпровського мера Бориса Філатова під час зустрічі з виборцями облили нашатирем. Сам градоначальник бачить у цьому провокацію від олігарха Ігоря Коломойського.

Про це Борис Філатов написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Тільки що на зустрічі в Чечелівському районі, у дворі на вул.Будівельників, 18 в мене кинули нашатир ", - повідомив Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов влаштував у Дніпрі масштабну вечірку в розпал пандемії: "свято від Борі-могильника"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філатов потужно звернувся до "зеленкометателей": "це хіба те, чого ви домагалися?"

Також «Знай.иа " писав, що Філатов кинув камінь у город Зеленського: "Пора міняти"