З понеділка 26 жовтня в Україні змінилися карантинні зони. Таке рішення було прийнято під час позачергового засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Після цього стало відомо, що Тернопіль залишився в червоній карантинній зоні. До обласного центру додалися Бережани, Кременець та Чортків, а також Борщівський, Заліщицький, Козівський, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький та Тернопільський райони.

Помаранчевими через рівень захворюваності та заповненість лікарняних ліжок стали Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Збаразький, Зборівський, Кременецький, Лановецький, Теребовлянський, Чортківський та Шумський райони Тернопільської області.

Нагадавши, Знай повідомляв, що коронавіруси SARS-CoV-1, SARS-CoV-2 і MERS-CoV можуть мати одні й ті ж слабкі місця, що дозволяє створити вакцину, яка зможе їх перемогти. В Україні це теж можливо. Потенційна Українська вакцина успішно пройшла нове випробування. Глава МОЗ порадив скептикам її створення позбутися комплексу національної неповноцінності.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 348 924 випадків зараження. За добу зафіксували 5 426 нових випадків.

Нещодавно Знай передавав, що український лікар Анатолій Базяк пояснив, чому носитиме маску і обмежуватиме свої подорожі. За його словами, це не означає, що він живе в страху, просто ситуація повинна припинитися.