24 жовтня в Україні був так званий "день тиші", коли вся агітація припиняється, з вулиць міст зникають агітаційні листівки та борди. Однак на Тернопільщині цього дня агітували повним ходом.

У Кременці містяни зафіксували агітаторів, які розміщували листівки одного з кандидатів на стовпах і на будівлях. Плоди цієї "роботи" були зафіксовані на камеру і розміщені в соцмережах.

У групі» Типовий Кременець " з'явилися пости від жителів міста, в яких вони обурювалися таким станом справ. У пості очевидці порушення написали, що 24 Жовтня агітатори в центрі Кременця обклеїли агітками центр міста. Все це робилося серед білого дня-об 11-12 годині дня. Також жителі звинуватили прихильників політичних сил і кандидатів в ліні, так як вони не зняли агітаційні листівки перед "днем тиші".

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Чернівецькій області поліція затримала громадянина, який проводив агітацію під час голосування. За пів дня поліція Буковини зафіксувала кілька правопорушень, що сталися на виборчих дільницях.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай писав, що для забезпечення порядку і безпеки на день виборів залучена Авіація. Це звичайна практика, якщо в країні існують віддалені райони, в якій складно швидко і оперативно потрапити. Не дивно, що авіацію використовують саме на Закарпатті.

Нещодавно Знай передавав, що в Житомирі на виборчих дільницях спорудили ширми для голосування з підручних предметів.