На Тернопільщині дівчина-підліток пограбувала магазин одягу. Правоохоронці підозрюють її у крадіжці куртки з манекена в торговому залі. 17-річна мешканка Бучацького району зірвала куртку і зникла.

До правоохоронців звернулася власниця магазину із заявою про зникнення куртки з манекена, що стояв біля дверей в магазин. Вартість вкраденого товару склала 800 гривень.

В ході розслідування поліцейські встановили особу зловмисниці, якою виявилася 17-річна мешканка одного з сіл району та учениця місцевого училища. Після затримання дівчина зізналася, а правоохоронці вилучили у неї куртку.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі затримали двох юних дівчат, які вкрали одяг з магазину. 17-річна підліток і її 16-річна подруга сховали в рюкзак все, що їм сподобалося, а частину одягли на себе і спробували сховатися. Інцидент стався в одному з торгових центрів Тернополя.

Також Знай писав, що на Київщині пограбували чоловіка, який йшов з магазину додому. Напад було скоєно особами 24 і 30 років, уродженцями Житомирської області. Молоді люди в Борисполі накинулися на чоловіка, який повертався додому з магазину з придбаними продуктами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі затримали грабіжника, який вдарить продавця в магазині молотком. Продавця мобільних телефонів забризкали з газового балончика і вдарили його по голові молотком у Шевченківському районі міста Запоріжжя.