У Тернополі пасажирка однієї з маршруток розповіла про хамську поведінку водія автобуса. Олександра Саломон опублікувала фото водія, який порушує всі правила і норми пристойності.

Користувачка зазначила у підписі до фото, що цей водій автобуса хамив пасажирам, працював без маски, а також вживав нецензурну лексику. Також чоловіка звинуватили в курінні в салоні, що заборонено.

Жінка зазначила, що причиною такого ставлення до людей стала Літня жінка, яка не почула питання водія про необхідність зупинятися на черговій зупинці. Вона перепитала у водія. Автор поста також зазначила, що їй потрапило від водія за те, що вона заступилася за літню пасажирку і зробила йому зауваження.

Автор поста також заявила, що такий водій не може працювати з людьми. В кінці поста жінка попросила розповісти, куди звернутися зі скаргою на хамовитого водія, щоб він більше не працював з пасажирами.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпрі в маршрутці № 88 стався неприємний інцидент. Водій, який міг допомогти жінці з інвалідністю потрапити в салон, відреагував повною байдужістю на прохання.

Також Знай писав, що у Львові водій вигнав школярку з автобуса, відмовивши їй у безкоштовному проїзді. У Львові водій автобуса № 46 вигнав школярку з транспортного засобу, при цьому відмовивши у безкоштовному проїзді.

Нещодавно Знай передавав, що в Водій маршрутки № 83 не пустив дитину в салон, бо у того не було маски. Такий вчинок викликав неоднозначну реакцію у городян.