Тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним тваринам.

Учні тернопільської школи №15 передали у ветклініку «Хатіко» все необхідне, щоб собаки та кішки змогли пережити важкі часи та отримати кваліфіковану допомогу. Фото з подарунками для ветеринарів були опубліковані в соцмережах.

"Подарунки-це завжди крутецькі! А тим більше для звіряток, яким нікуди більше діватися, як тільки бути з нами. Пацієнти та тимчасові гості нашої ветклініки дуже вдячні за тепло ваших сердець, їжу та медикаменти!» - йдеться в повідомленні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові живе пес Тофік, який жертвує свою кров іншим собакам Центру поводження з тваринами протягом двох з половиною років. За цей час чотирилапий врятував життя 32 тварин.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай писав, що працівники однієї з львівських клінік взялися за клишоногого пацієнта з різними травмами. Серед інших процедур, ведмедю провели стоматологічний огляд з рентгеном щелепи. Медики також обробили рани на лапах пухнастого пацієнта і оглянули його.

Нещодавно Знай передавав, що в Мукачеві, 26 жовтня вранці, помер відомий ветеринарний лікар Аттіла Легеза. Про трагічну звістку повідомляють знайомі видатного медика. Про причини смерті поки нічого невідомо.

Городяни згадують ветлікаря як людину, яка ніколи не відмовляла в допомозі, професійно виконував свої нелегкі обов'язки і врятував тисячі тварин.