У Полтавській області живе сім'я, в якій мати і дочка не можуть знайти спільну мову. Постійні скандали і агресія виливаються на 8-річного хлопчика. Бабуся Олена Литвиненко звернулася на програму «Стосується кожного» і попросила позбавити її дочку материнських прав і передати онука в дитбудинок.

Жінка розповіла, що її дочка Надія Таранюк погано доглядає за сином Іллею. Також жінка поскаржилася, що її дочка побила її під час чергового конфлікту. Олена Литвиненко назвала причину цього конфлікту-зауваження про неправильне виховання дочкою сина.

Надія в свою чергу звинувачує свою матір у відсутності любові до неї і неправильному вихованні, що стало причиною нездатності дівчини створити власну сім'ю.

Ведучий в студії і глядачі розбиралися в ситуації і навіть допомогли вирішити деякі проблеми сім'ї.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Росії прабабуся виховує дитину з важким захворюванням. Пенсіонерка з Росії ростить двох правнуків, один з яких важко хворий. Її внучку позбавили батьківських прав після того, як вона травмувала сина, що призвело до тяжких наслідків.

Також Знай писав, що під час розлучення в сім'ї найбільше страждають діти, адже мати і батько мають рівні права і обов'язки щодо дитини. І для дітей це болісний досвід-визначення місця проживання. Адвокат Кулик ю.в. пояснила в соціальній мережі facebook деталі, які регулюються законодавством України.

Нещодавно Знай передавав, що доктор Євген Комаровський пояснив, як правильно поводитися з неслухняною дитиною і які існують способи змінити її поведінку? Він також відповів на популярне питання, чи можна карати дитину і яким чином це робити.