Як приготувати страву італійської кухні і не розтратити весь сімейний бюджет? На це питання є відповідь – приготувати лазанью з баклажан з фаршем. Для приготування знадобляться прості і доступні продукти, які є у всіх магазинах.

Інгредієнт

  • 2 середніх баклажана;
  • 3 помідори;
  • 250 гр. фаршу (свинина або яловичина);
  • 250 гр. шампіньйон;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л томатної пасти;
  • сир;
  • часник;
  • сіль, перець і спеції на ваш смак.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно нарізати цибулю, гриби і часник. На сковороду з маслом потрібно викласти порізані цибулю і часник, щоб обсмажити до золотистої скоринки. До них потрібно додати дрібно нарізані печериці. Їх потрібно довести до стану, коли випарується вся волога. Після цього до овочів додається фарш. Гасити овочі і фарш потрібно в томатному соусі або розведеної томатної пасти. Можна додати сіль і спеції за смаком.

Баклажани нарізаються слайсами уздовж з товщиною 5-7 мм кожен. До баклажанів додаються дрібно нарізані помідори. Баклажани викладаються шарами в глибоку каструлю для запікання. На кожен шар баклажанів викладається шар фаршу з грибами. Останній шар посипається тертим сиром.

Лазанья відправляється в духовку на 20 хвилин і випікається при температурі 180 градусів.

Нагадавши, Знай писав, Як приготувати запіканку з сиру, макаронів і м'яса.

Популярні новини зараз
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

Також Знай розповідав, як зробити лазаньяю з яловичим фаршем.

Нещодавно Знай, як зробити ніжний салат з баклажанів з секретним інгредієнтом.