Як приготувати страву італійської кухні і не розтратити весь сімейний бюджет? На це питання є відповідь – приготувати лазанью з баклажан з фаршем. Для приготування знадобляться прості і доступні продукти, які є у всіх магазинах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- 2 середніх баклажана;
- 3 помідори;
- 250 гр. фаршу (свинина або яловичина);
- 250 гр. шампіньйон;
- 1 цибулина;
- 2 ст. л томатної пасти;
- сир;
- часник;
- сіль, перець і спеції на ваш смак.
Спосіб приготування
В першу чергу потрібно нарізати цибулю, гриби і часник. На сковороду з маслом потрібно викласти порізані цибулю і часник, щоб обсмажити до золотистої скоринки. До них потрібно додати дрібно нарізані печериці. Їх потрібно довести до стану, коли випарується вся волога. Після цього до овочів додається фарш. Гасити овочі і фарш потрібно в томатному соусі або розведеної томатної пасти. Можна додати сіль і спеції за смаком.
Баклажани нарізаються слайсами уздовж з товщиною 5-7 мм кожен. До баклажанів додаються дрібно нарізані помідори. Баклажани викладаються шарами в глибоку каструлю для запікання. На кожен шар баклажанів викладається шар фаршу з грибами. Останній шар посипається тертим сиром.
Лазанья відправляється в духовку на 20 хвилин і випікається при температурі 180 градусів.
Нагадавши, Знай писав, Як приготувати запіканку з сиру, макаронів і м'яса.
Також Знай розповідав, як зробити лазаньяю з яловичим фаршем.
Нещодавно Знай, як зробити ніжний салат з баклажанів з секретним інгредієнтом.