26 жовтня українська громада була вражена звісткою про смерть землячки віри мудрої. Жінку вбив її італійський чоловік і дав шокуюче пояснення свого вчинку.

Віра мудра загинула від рук свого чоловіка-італійця. Чоловік завдав їй кілька сильних ударів молотком по голові, коли жінка спала. Джовані Логвардія здався поліції і зізнався у вбивстві. Про це пише "Українська газета в Італії".

Член Української громади Маріанна Сороневич розповіла виданню, що за попередніми даними Українка загинула від ударів по голові тупим предметом. Джованні Логвард зателефонував до поліції о 4 годині ранку 26 жовтня і зізнався у вбивстві своєї дружини.

Стало відомо, що вбивця Українки народився і виріс в Італії, йому 69 років. Він жив довгий час в містечку Ріміні. Раніше він працював сантехніком, а потім вийшов на пенсію. Чоловік розповів, що вбив молотком дружину, коли вона спала, а потім відправився в порт. Там він подзвонив в поліцію і зізнався у вбивстві. Він попросив заарештувати його і сказав, що вбив дружину.

Поліцейські приїхали за вказаною адресою і виявили літнього чоловіка в шоковому стані, який сказав їм, що не міг більше терпіти цього і вбив дружину. Поліція затримала Логвардію і поїхали в його квартиру. Там вони дійсно знайшли тіло Українки з розбитою головою.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що чоловік вдарив дружину по голові близько 10 разів. Чоловік розповів, що він не витримав постійних вимог грошей. Українка змусила його вийти на роботу і забирала все зароблене, а потім відправляла все в Україну дітям. Молоток з кров'ю вбитої знайшли поруч з тілом.

Нагадавши, Знай писав, що в Німеччині загинув український заробітчанин.

Також Знай повідомляв, що у Польщі загинув український заробітчанин.

Нещодавно Знай передавав, що в Польщі загинув український заробітчанин.