Подружня пара з Тернопільщини кілька років тому покинули Україну і переїхали в США, щоб реалізувати свою американську мрію. Подружжя Галина і Роман Дутки відкрили дитячий садок і втілили в життя свою мрію.

Протягом 8 років вони відкладали гроші, щоб реалізувати свою мрію. І ось нещодавно діти заповнили групи. Тут виховуються українською мовою. Навчальний заклад назвали "Українська академія", повідомляє Голос Америки.

Українці відкрили найбільший дитячий садок у США. Тут знають всіх дітей, їх батьків і навіть бабусь і дідусів. До закладу ходять 150 дітей. У США немає декретної відпустки, тому тут приймають дітей з шеститижневого віку.

Перші кроки подружжя робило у себе вдома. Вони займалися з дітьми у власному будинку, а три роки тому змогли відкрити повноцінний дитсадок в окремому приміщенні. Після цього дитячого садка діти йдуть в українську школу і продовжують тісно спілкуватися один з одним.

Подружжя змогли організувати роботу дошкільного закладу так, щоб діти відчували себе, як вдома. Тепла атмосфера допомагає дітям швидко адаптуватися і влитися в колектив.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що жителі Запоріжжя запропонували встановити в дитячих садах відеокамери. Чого не зробиш заради спокою батьків. у понеділок, 26 жовтня на сайті Запорізької міської ради з'явилася петиція з проханням встановити в дитячих садках по всьому місту відеокамери.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі на житловому масиві Калинівський школярі знайшли собі небезпечну розвагу, вони гуляли по території покинутого дитсадка і били в ньому скла.

Нещодавно Знай передавав, що в неділю, 25 жовтня в місті Енергодар стався шокуючий інцидент. Поруч з дитячим садком номер 15 невідомі кидалися на дітей.