На Волині мати кинула 3-річного малюка в готельному номері і зникла. Хлопчика виявив сусід по номеру. Чоловік викликав правоохоронців та медиків. Хлопчик плакав і кликав маму, сусід не витримав і підняв тривогу. Як виявилося, дитина провела на самоті кілька годин, а в номері не було нічого крім пакетів з дитячими речами.

Чоловік зняв дитину на відео і розмістив його в соцмережах, щоб розшукати маму малюка. Після цього він з поліцією і дитиною вирушили на пошуки родичів хлопчика. Через кілька годин знайшли батька малюка, який кілька місяців тому кинув свою співмешканку. Батько забрав дитину до себе.

Батькові маленького Андрійка не зміг пояснити вчинок своєї колишньої коханої. Однак він сказав, що її бачили в Ковелі з новим нареченим. У повідомленні жінка повідомила батькові Андрійка, що її нібито змусили кинути сина. Чоловік зазначив, що вона росла в дитбудинку і легко піддається сторонньому впливу.

У соцслужбі розповіли, що малюк влітку прожив в реабілітаційному центрі, а сина віддали матері на умовах, що вона буде доглядати за ним і влаштується на роботу. Жінка виконала умови і принесла довідку з нового місця роботи, а також орендувала житло.

На даний момент дитину забрав до себе батько, поки він на роботі за малюком доглядає бабуся.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Києві розшукують батьків дитини, яку знайшли в одному зі скверів міста.

Також Знай повідомляв, що чоловік замінив своєму синові маму, яка кинула дитину і чоловіка відразу після народження. Причиною такого рішення став синдром Дауна у дитини. Жінка категорично відмовилася від відповідальності і пішла.

Нещодавно Знай передавав, що у Кропивницькому жінка залишила недоношену дитину у пологовому відділенні.