Вбивство тату-майстра в Тернополі шокувало всю країну своєю жорстокістю. Молодій жінці завдали безліч ножових поранень. Тіло знайшли в квартирі на вулиці Курбаса 16 Квітня 2019 року. Їй було всього 27 років.

За підозрою у вбивстві затримали Андрія Горбатюка. Молодий чоловік ще недавно розкаювався в скоєному, але потім став відмовлятися від раніше даних показань. Він заперечує свою причетність до даного злочину.

Спочатку він каявся і говорив, що нічого не пам'ятає, а лише пам'ятає, як опинився над її вбитою Тетяни Підвашецької. Однак під час розгляду справи по суті Горбатюк заперечував свою причетність до вбивства.

Після цього він розповів іншу версію подій вечора і ночі з 15 на 16 Квітня 2019 року. Горбатюк заявив, що прийшов до неї додому ввечері. Він заявив, що в квартирі був якийсь Руслан, а Тетяна готувала картоплю і порізалася. Горбатюк близько 10 години вечора пішов. Він узяв удома велосипед, коли їхав, то впав з нього і вдарився. Він навіщось кинув велосипед на вулиці. Потім він поїхав до Львова, де його і затримали за підозрою у вбивстві. Справу розглядали більше року за статтею»умисне вбивство". 9 листопада мають пройти судові дебати, а потім Горбатюку оголосять вирок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 26 жовтня українська громада була вражена звісткою про смерть землячки віри мудрої. Жінку вбив її італійський чоловік і дав шокуюче пояснення свого вчинку.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі мати ховала свою недоношену дитину в шафі. Медики госпіталізували дитину, яка народилася 6 днів тому. Інцидент стався 27 жовтня в Тернополі на вулиці Тарнавського.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині сталася дика НП, чоловік вдарив жінку ножем у серце і зник з місця злочину.