На Тернопільщині поліцейські знайшли та затримали шахрайку, яка продавала через Інтернет неіснуючі товари. За попередньою інформацією вона провернула близько 200 подібних операцій.

22-річна мешканка Підволочеського району підозрюється в серійному шахрайстві. Вона розмістила оголошення в мережі і брала передоплату, але товар не відправляла. Як передавати заступник начальника Підволочиського відділу поліції Тарас Стець до поліції звернулися жертви шахрайки із Закарпаття та Тернопільської області.

Правоохоронці розповіли, що мешканка села Старий Скалат обдурила принаймні 3 потенційних покупців. На даний момент поліцейські встановлюють інші факти шахрайства і отримали доступ до банківського рахунку підозрюваної. Також вирішується питання про оголошення підозри за статтею 190 Кримінального кодексу України.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують шахрая, який проводив махінації з візами до США. У Галицькому відділі ГУ Національної поліції Львівщини розшукують чоловіка, який проводив махінації з відкриттям віз до Сполучених Штатів Америки та імміграційним збором.

Також Знай писав, що безпрецедентний випадок в США-лідера секти Nxivm засудили до 120 років і штраф в 1,5 мільйона доларів за торгівлю людьми і сексуальну експлуатацію. Цей вирок означає довічне позбавлення волі. Адже стільки люди не живуть. Кіта Раньєра суд звинуватив також у рекетирстві та зберіганні дитячої порнографії. Тривале розслідування завершується гучним висновком.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в лісі Житомирської області чоловік вистрілив з рушниці в грибника, який дивом зміг втекти.