На Тернопільщині молодий хлопець покінчив життя самогубством. Мати знайшла сина повішаним в технічній споруді біля будинку і викликала швидку, але медикам залишалося лише констатувати смерть. Про подію повідомив генеральний директор Центру ЕМП Тернопільщини Михайло Джус.

22-річний житель села Старий Скалат повісився 28 жовтня вночі. Мати викликала медиків о 4: 30 ранку. Однак вони не змогли допомогти, так як хлопець вже був мертвий. Як з'ясувалося, молодий чоловік страждав психоневрологічним розладом і проходив лікування в спеціалізованій клініці.

Нагадавши, Знай писав, що в четвер, 29 жовтня, стало відомо про те, що в російському Челябінську в районі будинку № 52 на вулиці партизанській молода жінка наклала на себе руки прямо на очах у перехожих. Інформацію про смерть городянки підтвердили в Слідчому комітеті.

Також Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік викинувся з вікна гуртожитку. Він був викладачем одного з київських вузів. Чоловік вистрибнув з вікна на 9 поверсі висотної будівлі. Перед цим він залишив прощальну записку. Чоловік був доставлений в лікарню в критичному стані. Правоохоронці ведуть розслідування інциденту.

Нещодавно Знай передавав, що 27 жовтня на Закарпатті повісився 15-річний курсант військового ліцею. Жахливу знахідку виявила мати загиблого коли повернулася з роботи. Курсант військового ліцею імені Івана Богуна в м. Ужгород покінчив життя самогубством у спальній кімнаті батьків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще