У Тернополі помер кандидат у крісло місцевої ради. Чоловік помер у несподіваному місці - у приміщенні туалету. На місце події викликали рятувальників та поліцію. Про це пише 0352.

Інцидент стався в будівлі, яка знаходиться навпроти офісу Тернопільського водоканалу. Щоб витягти тіло людини з туалету довелося на місце викликати рятувальників. Коли двері були відкриті, то медики лише констатували смерть.

За попередньою інформацією помер 59-річний житель села Вишнівець, який балотувався на минулих місцевих виборах до місцевої ради. На тілі померлого не виявили слідів насильства, його відправили на судово-медичну експертизу. Про подію розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги.

Нагадавши, Знай писав, що 6 жовтня пішов з життя співорганізатор RapSoxBattle і екс-продюсер Ярмака Роман Шутак. Причина смерті не називається, але за попередніми даними - у нього стався інсульт.

Також Знай повідомляв, що туристи з Тернопільщини пішли в похід в Карпати, який завершився трагедією. Один з учасників групи помер в горах. Його тіло екстрено евакуювали рятувальники.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі маршрутка збила жінку. Від отриманих травм вона померла на місці. У Дніпрі на перехресті проспекту Дмитра дворницького та вулиці Андрія Фабра маршрутка на смерть збила жінку. Та переходила дорогу по пішохідному переходу.