Протягом перших 9 місяців 2020 року в Тернопільській області народилися 5913 дітей. Таку цифру назвали в Південно-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

Молоді батьки давали своїм дітям, як традиційні імена, так і незвичайні. Так найпоширенішими іменами для хлопчиків були Давид, Устим, Марк, Матвій, Данило, Денис, Артем та Даніель. Дівчаток називали Злата, Софія, Мілана, Анастасія, Єлизавета.

Найрідкіснішими і незвичайними іменами стали Светодар, Герман, Ян і Даміан. Дівчаток називали Зоя, Тереза, Серафима, Сара, Лея та Лія.

Нагадавши, Знай писав, що в місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років. За вересень 2020 року в Мукачеві, в пологовому відділенні лікарні святого Мартіна, народилося 230 дітей. Це рекордна кількість новонароджених за останні 7 років.

Також Знай повідомляв, що згідно з даними Державної служби статистики, 1 січня 2019 року населення України становило 42 мільйони 150 тисяч осіб. Рівно рік по тому ця цифра склала 41 мільйон 900 тисяч чоловік. Таким чином, українців за рік стало на 250 тисяч менше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові останнім часом кількість шлюбів зменшилася на третину. До того ж, цього року в обласному центрі народилося менше дітей. Чисельність населення у Львові, включаючи м. Винники, смт Брюховичі та смт Рудне, на 1 серпня 2020 року (за оцінкою) становила 753,7 тис.осіб.