29 жовтня фельдшери швидкої допомоги надавали допомогу малюкові, який отримав термічні опіки. Виклик надійшов із села Пронятин у Тернопільській області. Про це повідомив Михайло Джус, генеральний директор Центру ЕМП Тернопільщини.

Як з'ясувалося, малюк перекинув на себе каструлю з окропом, яка стояла на плиті. Таке пояснення травм дитини дала мама. Малюкові виповнився 1 рік і 3 місяці. Його забрали до лікарні для надання подальшої допомоги. Медики діагностували у нього опіки 1-2 ступеня.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі восьмимісячний малюк облив себе окропом. Малюк один з двійні. Поки мама годувала одного малюка, другий вирішив потягнути шнур від чашника, і вивернув на себе нього повністю. Природно, що там був окріп. Волонтери збирають кошти на лікування маленького пацієнта і просять допомогти медикаментами та засобами догляду для дітей.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині дитина терміново потребує допомоги. У 8-й міській клінічній лікарні в реанімації перебуває хлопчик з численними опіками. Дитині десять місяців. Хлопчик, перебуваючи в ходунках, дотягнувся до гарячого чайника і перекинув на себе окріп. Дитина у важкому стані, необхідні ліки.

Нещодавно Знай передавав, що в Мелітополі дитину вночі вкусила невідома істота. Спочатку батьки подумали, що це комар, так як сліди від укусу були дуже схожі. Але незабаром виявилося, це гігантська сколопендра, яка якраз недалеко повзала від спального місця дитини.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще