Цієї ночі, з 31 жовтня на 1 листопада, тернополяни зможуть стати свідками унікального повного місяця. Детальніше про незвичайне явище розповіла езотерик Олена Кузьмич, пише ТСН.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що цієї ночі на Україну зійде Блакитний місяць. Незважаючи на назву, колір нічного світила не зміниться – це лише астрологічне явище. Блакитним місяцем називають другий повний місяць у місяці-перший тернополяни могли спостерігати 2 жовтня.

Дане явище відбувається лише раз на кілька років і наступного разу його можна буде побачити лише в 2034 році. Мало того, що це рідкісне явище, так в цьому році воно довелося ще й на Хелловін.

Блакитний місяць / фото: Pixabay
Блакитний місяць / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олена Кузьмич рекомендує в цей день провести деякі ритуали, які можуть привести до зовнішніх і внутрішніх змін людини. Щоб провести один з них, необхідно взяти два листка паперу і написати на першому інформацію про ресурси і навички, які ведуть вас до вдосконалення, а на другому ті, які гальмують вас. Далі необхідно спалити цим папірці в котлі або будь-який інший вогнетривкої посуді.

31 Жовтня краще посвітити медитації і самовдосконалення, отримання нових знань та іншого. У цей день не можна брати участь в колективній діяльності і починати будь-які дискусії або сварки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя.

Як повідомляв портал Знай.иа, гороскоп на тиждень з 26 жовтня по 1 листопада.

Також Знай.иа писав, що напророкував Павло Глоба на сьогоднішній день, 31 Жовтня.