На Тернопільщині відразу кілька районів опинилися в червоній карантинній зоні, тому регіональна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення обмежити проведення масових урочистостей.

Також жителям Тернопільщини порекомендували не проводити масових застіль, тобто не відзначати весілля та ювілеї в ресторанах та інших громадських закладах. Також було рекомендовано закладам громадського харчування обмежити свою роботу до 20: 00. У місцевих комісіях в районах області повинні вивчити ці рекомендації.

Відповідно до останніх змін Державної комісії з ТЕБ та НС Бережани, Кременець та Чортків опинилися у червоній зоні, а також Заліщицький, Монастириський, Козівський, Гусятинський, Підволочиський, Підгаєцький Шумський та Тернопільський райони.

Нагадавши, Знай повідомляв, що з сьогоднішнього дня, 2 листопада, в Україні набуває чинності нове карантинне зонування, яке встановила Держкомісія з питань ТЕБ і НС. Ще низка районів в областях та обласних центрів потрапили до Червоної карантинної зони.

Також Знай писав, що в Україні у зв'язку з прискоренням поширення коронавірусної інфекції Covid-19 будуть переглянуті списки жовтих, помаранчевих і червоних зон карантинних обмежень. Нове зонування вводиться вже в понеділок 2 листопада.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що після осінніх канікул в українських школах, не всі діти повернуться до навчальних закладів. Міністерство освіти і науки дало рекомендації тому, як навчатимуться діти після двотижневої перерви від навчання. Згідно з ними, учням з "червоної" карантинної зони рекомендовано навчання вдома.