Смачний рецепт першої страви-справжня рідкість. Густа, навариста і дуже ароматна так можна сказати про солянці. Цей рецепт змусить закохатися в це блюдо всіх, хто спробує його. Для приготування знадобляться доступні продукти, які можна придбати в будь-якому магазині.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- яловичина, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- огірки солоні, 2 шт;
- сосиски, шинка і салямі, 0.5 кг;
- томатна паста, 5 ст. л;
- лавровий лист, перець чорний, сіль, оливкова олія за смаком;
- зелень і лимон, оливки і каперси.
Спосіб приготування
В першу чергу потрібно добре відварити м'ясо. Бульйон повинен вийти наваристим і ароматним. Всі м'ясні інгредієнти потрібно підготувати поки вариться бульйон-нарізати півкільцями або на четвертини. Огірки нарізаються невеликими кубиками.
Сосиски, шинка і салямі обсмажуються разом з цибулею. Коли все дійде до напівготовності, то потрібно додати огірки і інші інгредієнти. Далі потрібно обсмажити все разом протягом 2-3 хвилин. Всю готову масу перекладають в бульйон. Додаються спеції, каперси і оливки. Всі разом потрібно проварити ще 5-7 хвилин і подаємо до столу.
Також Знай, що печінковий паштет можна готувати як з курячої, так і з яловичої печінки. Для тих хто любить, може спробувати свинину або індичку.
Нещодавно Знай передавав, що салат " Прага» - справжнє блаженство навіть для гурманів. Він дуже сподобається багатьом. Спробуйте, не пошкодуєте.