У Тернополі помер відомий політичний і громадський діяч, член ОУН Іван польовий.

Про це розповів на своїй сторінці у Facebook Петро Атаманчук.

Він написав, що Тернопільська обласна організація ОУН (д) повідомила про смерть багаторічного члена цієї організації, невтомного борця за українську Україну, істинного християнина-Івана польового. Ця людина займала високі щаблі в керівництві регіоном-член УДС, голова обласної організації УРП, заступник голови облдержадміністрації. Це не повний список всіх посад, звань і регалій померлого діяча.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім того, Отаманчук написав, що польовий завжди і в усьому дотримувався активної життєвої позиції, працював на благо України і заради її процвітання.

На сторінці самого померлого рідні написали повідомлення про те, що прощання з Іваном польовим відбудеться 1 листопада в будинку скорчі о 19:00. У повідомленні рідні попередили, що Іван польовий не хворів коронавірусом, поетом прощатися зможуть всі бажаючі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в італійському місті Віченца раптово помер українець Богдан Ковальчук. В українця залишився син, якого він сам виховував, батько з інвалідністю, а також мати.

Також Знай писав, що 1 листопада на 82 - му році пішов з життя колишній голова правління ПАТ "Лозівський завод металоконструкцій", Почесний громадянин Лозової Володимир Жужома.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівецькій області померла староста села Чепоноси Рукшинської об'єднаної територіальної громади Валентина Дудка.