Поліція в Тернополі розшукала і затримала шахрая, який обдурив не один десяток жінок у віці 18-28 років. Правоохоронці задокументували 50 випадків шахрайства.

Про інцидент розповіли в секторі кримінальної поліції Тернополя. Жертвами шахрая стали жінки у віці від 18 до 28 років. На сьогодні поліцейські встановили особи 7 потерпілих від дій тернополянина. Сума збитків склала 90 тисяч гривень.

Шахрай розповів, що він знайомився з дівчатами в соцмережі Instagram, втирався до них в довіру і просив гроші перекинути на картковий рахунок. Точні суми він не пам'ятає, але знає, що просив по кілька тисяч гривень у кожної зі своїх жертв. Цю шахрайську схему він реалізовував протягом року. Причиною для переказу грошей був виграш в букмекерській конторі. Жінки погоджувалися і поповнювали віртуальний гаманець на суми від 300 гривень до кількох тисяч.

Про шахрайську схему стало відомо від однієї з перших жертв шахрая. Вона розповіла, що потрапила на гачок віртуального знайомого і втратила значну суму грошей. Співробітники відділу кримінальної поліції Тернопільського відділу поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку встановили особу зловмисника з'ясували, що шахраєм є житель Зборова 1993 року народження. Слідчі направили до суду два кримінальні провадження. Також поліцейські продовжують шукати жертв шахрая.

Чоловік зізнався в шахрайстві і влаштувався на роботу, щоб повернути всі перераховані йому гроші. Він розповів, що робить ремонти, а частина зароблених грошей віддає жертвам. Правоохоронці просять усіх, хто стикався з подібним обманом зв'язатися з ними.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Індії, в штаті Уттар-Прадеш місцевий лікар купив у шахраїв "чарівну лампу Аладдіна" за 41 600 доларів і ще залишився винен 160 000.

Також Знай писав, що в Києві неадекватний чоловік без видимої причини посеред вулиці вдарив жінку.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві в одному з будинків затримали молодих людей, які намагалися пограбувати квартиру пенсіонерів.