У Тернополі медики рятують однорічну дитину, яка перекинула на себе каструлю з окропом. Малюка забрала швидка, а медики діагностували опіки різного ступеня. Про це пише Липа.

У родині з села Пронятин однорічний малюк дотягнувся до каструлі, яка стояла на плиті з гарячою водою і перевернув її на себе. Батьки викликали швидку. Дитину госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Зараз життю малюка нічого не загрожує.

Нагадавши, Знай писав, що рік тому в Запоріжжі сталася трагедія, що зворушила всю Україну. Там чоловік скалічив дружину Анастасію Шаповал, він вилив на неї окріп поки вона спала. У молодої жінки з'явилися опіки 21% тіла. Медики і небайдужі українці допомогли молодій мамі і двом дітям піти від чоловіка і жити в мирі, але Анастасія прийняла рішення повернутися до тирана.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі намагаються врятувати життя малюкові, який скупався в окропі. Про це повідомив місцевий волонтер Злата Некрасова. Дівчина розповіла, що дитина вилила на себе окріп, ціле відро. Батьки постраждалої дитини не можуть дозволити собі оплатити все лікування і догляд за ним, тому на допомогу прийшли волонтери.

Нещодавно Знай передавав, що на Херсонщині сталися кілька випадків, коли діти отримали опіки. Нещодавно в селі Музиківці Білозерського району 2-річний хлопчик сів на розпечений електрообігрівач. Він отримав опік сідниць. Однорічний хлопчик перекинув на себе кухоль з кавою. Його доставили в лікарню з термічними опіками шиї, плеча та обох передпліч.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще