У Тернополі городяни обурилися тим, як був відремонтований тротуар. Вузька частина вулиці стала ще вже і пройти по ній вже неможливо. Такий тротуар з'явився на Стецько. Там виявився стовп і дорожній знак прямо посеред проходу.

Про таку перешкоду для пішоходів розповіли небайдужі тернополяни у групі»мами на дорозі". Жителі показали вузький прохід, стовп і знак, які загороджують частину і так вузького тротуару. Також в пості йдеться, що людям доводиться виходити на проїжджу частину, щоб обійти перешкоди. Городяни вважають, що тут може пройти тільки той, хто важить до 45 кілограм.

У коментарях до посту керівник прес-служби Тернопільської міської ради Мар'яна Зварич розповіла, що електричний стовп не було можливості перенести в інше місце.

Нагадавши, Знай повідомляв, що тернополяни скаржаться на роботу світлофора в центрі міста. Новий нещодавно встановлений пристрій зробив перехід вулиці з чотирма смугами руху неможливим. Світлофор запрограмований на певний час для переходу пішоходами проїжджої та розділової смуги. Людям дано всього 27 секунд, щоб перейти вулицю.

Також Знай писав – що величезні ями, старі будинки, які потребують відновлення, засохлі саджанці, які посадили не там, де треба, - все це показав депутат Київради Андрій Андрєєв, прогулюючись по Солом'янському району.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що осінні дощі та негода нагадали про діряві дахи тернополян. Знову на поверхні опинилося питання необхідності ремонту житлових будинків, який комунальники обходять стороною. Так у будинку по вулиці С. Петлюри, 4 протікає дах.