У Росії стався кричущий випадок, про який заговорили і в сусідніх країнах. Конфлікт розгорівся між школярем і вчителем.

Учитель налетіла на учня з погрозами і звинуваченнями. Вона вживала сленгові слівця і навіть погрожувала розібратися. Все сталося через шматок хліба або булочки.

Інцидент стався в місті Єлабуга в Республіці Татарстан. Учитель накричала на учня і заявила, що з ним «розберуться потрібні люди», а також називала його худобиною. Про конфлікт стало відомо завдяки відеозапису, який зробив ще один учень цієї школи і виклав її в мережу.

Погрози, образи і приниження школяра стали приводом для розгляду. Вчителю винесли дисциплінарне стягнення, батьки хлопчика визнали його неправоту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 12-річна дочка зірки "Кварталу 95" Євгенія Кошового Варвара розповіла, що відчуває тиск з боку однокласників, які вважають її зоряного батька клоуном.

Також Знай повідомляв, що в індонезійській провінції Балі вчитель молодших класів через месенджер WhatsApp випадково відправив дітям Відео для дорослих замість домашнього завдання. Для учнів призначався ролик про живопис, але помилково чоловік відправив ролик для дорослих.

Нещодавно Знай передавав, що в Одеській гімназії №4 батьки учнів обурилися, коли дізналися, що вчителька малювання Раїса Миколаївна Пирогова принижує дітей через те, що вони відповідають їй українською мовою.