На Волині мама і дочка вийшли заміж за двох братів після довгих років невдалих шлюбів і розставань. Нині родини живуть через город одна від одної у селі Грабовому. Мама Людмила вийшла заміж за Олександра Котищука, а її дочка Анна – за його рідного брата Сергія.

Про цікаву історію дружної родини пише Вісник.

Перед створенням сім'ї Людмила двічі була заміжня. Обидва рази відносини не складалися і розпадалися, а натомість залишалися діти. Аналогічно склалася і доля Анни. Вона побувала заміжня і ростила двох дочок, але шлюб швидко розпався.

Олександр довго ходив до Людмили, щоб допомогти по господарству, навіть дах на будинку перекривав. Анна припускає, що чоловік придивлявся до майбутньої дружини, так як вона на 12 років старша за нього. Однак життя розставило все по своїх місцях.

Анна познайомилася з Сергієм будучи на роботі. Вона працювала продавцем на Ковельському ринку. Молодий чоловік звернув увагу на молоду дівчину і заговорив з нею. Діалог швидко переріс у тісні стосунки, але він все не робив пропозиції. Коли Анна завагітніла чоловік також мовчав, але потім молоді люди стали разом жити.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у сміливої жінки Наташі ніжний позивний " Сонечко". Тендітна, маленька, більше схожа на підлітка — але багатьом вона в житті стала надійною підтримкою і опорою. Вона більше в стосунках цінує чесність-і перед іншими, і перед самою собою.

Також Знай писав, що у Франківську всиновили дитину, яку мама кинула у "вікні життя". Хлопчика, якого мама кинула у" вікні життя " 2 червня усиновили. Його мама сподівалася, що він буде в безпеці і зараз дитина отримала люблячих батьків.

Нещодавно Знай передавав, що в Полтавській області живе сім'я, в якій мати і дочка не можуть знайти спільну мову. Постійні скандали і агресія виливаються на 8-річного хлопчика. Бабуся Олена Литвиненко звернулася на програму «Стосується кожного» і попросила позбавити її дочку материнських прав і передати онука в дитбудинок.