На Тернопільщині віруючі та жителі села Великі Млинівці вийшли на вулиці, щоб привести в порядок старе кладовище. Тут в могилах покояться козаки.

Про свою роботу люди розповіли у спільноті» Типовий Кременець " у Facebook. Про захід розповів настоятель місцевої церкви отець Георгій Прокопчук.

Користувачі Мережі підтримали таку акцію і відзначили, що це найкращий приклад для сучасної молоді. Також в коментарях отець Георгій розповів, що кладовище козаків можна побачити з дорозі, якщо їхати на село Ікву.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині волонтери вийшли на прибирання могил героїв, які загинули за Україну понад 100 років тому. У селі Лісники в Бережанському районі Тернопільської області є кладовище, на якому поховані січові стрільці. Ці люди в 1916 році віддали свої життя в боротьбі з російською армією на горі Лісоня.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на вихідних жителі Березанівки масово вийшли на суботник, щоб облагородити свій район. До роботи підключилися як дорослі, так і діти. У підсумку, березанівці навели небувалу красу в місцевому парку біля Свято-Іллінського храму.

Нещодавно Знай передавав, що комунальники із Запоріжжя вирішили підтримати місцевих активістів, і допомогли в боротьбі за чистоту. Жителі селища Зелений Яр, що в Шевченківському районі міста Запоріжжя, організували суботник, і власноруч вирішили навести лад поблизу ЗУВК 42, що на вулиці Шевченка 277.