Відома на всю Україну блогер Таня Пренткович поділилася секретами особистого життя. Молода і красива жінка починала свій шлях, продаючи вживаний одяг. Зараз вона вже є власницею відразу декількох бізнесів і активно веде свій блог в Instagram.

Таня Пренткович дала інтерв'ю програмі "ЖВЛ", в якому розповіла, як вона досягла успіху. Сьогодні молода мама і щаслива дружина хвалиться подарунками від відомих брендів, продукцію яких рекламувала в своїх постах. За її словами, навіть на будівництві та ремонті будинку їхній родині вдалося істотно заощадити.

Все починалося з продажу секонд-хенду. Таня і її чоловік Орест тримали невеликий магазинчик таких товарів. Вони закуповували одяг і продавали. Копітка працювала дала їм можливість відкрити ресторан східної кухні в Тернополі. Після цього Таня встала за плиту і готувала замовлення відвідувачів.

Ідея відкрити ресторанчик прийшла після того, як дівчина завагітніла. Таня розповіла, що боялася під час вагітності мати будь-який контакт з хімічними речовинами, якими обробляють речі.

Після народження сина Івана молода мама вирішила розповісти без прикрас про всі деталі материнства. Так з'явився популярний блог в соцмережі. Сотні тисяч передплатників привернули увагу відомих брендів. Вони готові були викладати гроші за рекламу товарів в блозі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У 2018 році пара приїхала до Києва. Вони довгий час орендували квартиру і займалися відкриттям ресторану в Києві. Паралельно Таня відкрила власне креативне агентство. Реклама товарів стала одним з основних доходів Тані. До цієї роботи вона залучила і свого маленького сина Івана.

2019 рік приніс в сім'ю неприємності. Таня розповіла, що Орест перестав бути її чоловіком і другом через зраду. Цю інформацію підтвердив і сам Орест. Однак в цей момент їй не допомогли навіть близькі люди. Вони порахували, що Таня занадто сильна і не потребує допомоги. Розлучення пройшло мирно, а син бачить обох батьків.

Нагадавши, Знай писав, що відомий блогер Сергій Корнак повідомляє, що у вівторок, 3 листопада 2020 року, під Верховною Радою пройшов мітинг ФОПів.

Також Знай повідомляв, що найяскравіша учасниця шоу "Від пацанки до панянки" і блогер Анастасія отримала популярність.

Нещодавно Знай передавав, що блогер Сергій Корнак прокоментував скандальну ситуацію з Конституційним Судом.