На Тернопільщині невідомі зіпсували громадський туалет у парку. Інцидент стався в Чорткові, де не так давно був відремонтований і реконструйований парк. Оновленню піддався і громадський туалет.

Вранці 3 листопада співробітники виявили червоні написи на стінах і на дверях кабінок. Невідомі пізно вночі розмалювали комунальне майно. Малюнки і написи були зроблені яскраво-червоною фарбою. Про факт вандалізму повідомили Чортківській міській раді.

Також у міськраді попросили надати інформацію про те, хто міг так понівечити нещодавно відремонтований туалет. Також звернулися чиновники до випадкових очевидців, які могли бачити, хто заходив або виходив з туалету в ніч з 2 на 3 листопада.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у місті Хоростів у Гусятинському районі Тернопільської області у парку місцева влада відремонтувала громадський туалет. Однак місцеві жителі вирішили по-іншому і розграбували все, що було встановлено в приміщенні. Зняли навіть Світильники і ручки.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Також Знай писав, що реконструкція туалету у Хмельницькому сквері ім. Т. Шевченка на завершальному етапі. Чиновники не називають точної дати, але кажуть, що це відбудеться до Нового року. У приміщенні виконали все зовнішнє оздоблення, поклали плитку, відшарували стелю, монтують умивальники, унітази і перегородки між туалетними кабінками.

Неданво Знай передавав, що у Харкові клінічна лікарня на залізничному транспорті №1 потрапила до переліку опорних с-19, але не була до цього готова. У лікарні гостра нестача матеріального забезпечення та медперсоналу.