На Тернопільщині розшукують безслідно зниклу жінку. Вона вийшла з дому і більше назад не повернулася. Про зниклу пише прес-служба Нацполіції в Тернопільській області.

68-річна жінка має одну помітну особливо-одне її око косить і менше іншого. Гелена Соловій вийшла з дому в селі Горигляди вчора 4 листопада і до сьогоднішнього дня про неї нічого невідомо. Рідні та близькі не знають, де вона може перебувати.

Поліція просить односельців і жителів найближчих населених пунктів повідомити будь-яку відому їм інформацію про цю жінку. Також правоохоронці попросили вказати на можливе місце знаходження зниклої.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка з блакитними очима, який зник у ніч з 30 на 31 Жовтня. Він вийшов з дому і більше його ніхто не бачив. Хавалко Володимир Іванович проживає в селі Теофіпілка Козівського району.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай писав, що на Тернопільщині розшукують чоловіка зі шрамом після травми. Він пішов з дому 29 жовтня і більше не повертався. Рідні не знають, де він може перебувати.

Нещодавно Знай передавав, що жінці, яка прожила на вулиці кілька років, допомогли відновити паспорт і повернутися до нормального життя. Історія тернополянки зворушила волонтерів, які допомогли їй зібрати документи. У міграційній службі оформляють паспорт нового зразка, але документ видадуть тільки після перевірки особи жінки.