На Тернопільщині у водоймі виявили труп літньої жінки, яка напередодні пішла провідати онуку. Тіло виявила дочка загиблої.

Інцидент стався в Заліщицькому районі. Біля одного з сіл району у водоймі жінка виявила тіло своєї матері 1937 року народження. Описані події відбулися 3 листопада. До місця трагедії одразу викликали поліцію та медиків, які констатували смерть літньої жінки.

Як стало відомо, дорога, по якій йшла загибла йшла через річку. Там замість моста була викладена кладка. Через кілька годин внучка загиблої зателефонувала родичці і сказала, що бабуся до неї так і не прийшла. Жінку почали шукати.

Правоохоронці розповіли, що річка не глибока, а на тілі загиблої немає ознак насильницької смерті. ЕКСПЕРТ вже дав свій висновок, в якому написав, що жінка померла від утоплення. Правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини смерті жінки.

Нагадавши, Знай писав, що в Полтавській області в лісосмузі виявили труп 21-річної дівчини. Її оголосили в розшук ще напередодні смерті - 1 листопада, а 2 листопада вночі вже знайшли тіло. правоохоронці ведуть розслідування загадкової смерті молодої дівчини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Росії загинула громадянка США. Вона всю ніч тусувалася з друзями, пила алкоголь і вживала наркотики, а потім нібито сіла в таксі, де і померла.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії собака під час прогулянки принесла господареві частину людського тіла. В цей же районі були знайдені й інші частини людського тіла.