Мешканка Тернопільщини поскаржилася на обман продавцями покупців. Жінка купила солону рибу, яка виявилася гнилою. Інцидент стався в Бережанах.

Українка показала гнилу рибу, яку вона придбала на оптовому ринку. Підступ став очевидний тільки вдома, коли вона розгорнула упаковку. Про свої неприємності жінка розповіла на сторінці гурту «Підслухано в Бережанах» у Facebook.

Користувачка Галина Польник уточнила, що віддала рибу назад продавцеві. При цьому продавець такого товару заявила, що рибу можна вживати в їжу, так як у неї немає неприємного запаху.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі городянин придбав сир з пліснявою, але не благородною, а небезпечною для здоров'я. Незалежна експертиза показала, що сир був не тільки з цвіллю, але і з кишковою паличкою та іншими небезпечними для здоров'я складовими. Магазин не відреагував на вимогу повернути гроші за зіпсований товар.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Знай писав, що покупці поскаржилися на супермаркети, які продають зіпсовані кокоси. Горіх був зовні без ознак гнилі або зіпсованості. Однак всередині все згнило.

Нещодавно Знай передавав, що у Волинській області покупці одного з місцевих супермаркетів виявили апельсини з гниллю всередині. Фрукти були чорні всередині і цілком нормальні зовні. Також покупці показали гнилий гранат.