У мережі показали істоту, яка не схожа ні на крота, ні на їжака. Абсолютно лисий звір опинився в добрих руках. Волонтери привезли його до ветеринарної клініки, де лікарі заявили, що це їжак.

Тварина втратила голки через стрес. Причиною могло стати що завгодно від несвоєчасного пробудження від зимової сплячки до переляку проїжджаючої машини. Коли звір потрапив в клініку, то його стали відгодовувати і допомогли йому виростити нові голки.

Це вдалося ветеринарам за допомогою масажу. Їжаку регулярно робили заспокійливий масаж зі спеціальними натуральними маслами. Згодом звір дійсно повернув свій колишній вигляд і у нього з'явилися голки. Весь час лікування його годували личинками і черв'ячками, що є звичною їжею для їжаків.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині проводиться акція в літній період. Для бездомних тварин ставляться спеціальні поїлки і годівниці, в які небайдужі жителі регіону підливають воду і кладуть корм.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що навесні цього року під час жорсткого карантину в Запоріжжі засікли колючих гостей. Їжаки цілим сімейством подорожували в заростях трави і чагарників і не звертали уваги на людей. колючі гості облюбували шкільний двір і там створили свій будинок.

Нещодавно Знай передавав, що в Китаї молодий чоловік купив на ринку тигро-собаку, у якої було забарвлення з чорних і помаранчевих смуг. Спроба змити фарбу нічого не дала. на допомогу прийшли волонтери. Вони позбавили пса від фарби і вилікували роздратування на шкірі, а потім повернули власнику.