Молода мешканка США розповіла про диво, яке сталося в день народження її дітей. Кейт Огг готувалася стати мамою двійнят. Однак на 26 тижні вагітності все змінилося.

Жінка відчула сутички. Через деякий час у неї на світ з'явилися хлопчик і дівчинка. Вони були маленькими і слабкими для життя поза утроби матері. Дівчинка закричала відразу, а хлопчик ні. Лікарі зробили все можливе, щоб дитина почала дихати і зробила свій перший вдих, але малюк залишився бездиханним. Вони повідомили про це батькам і передали тіло малюка їм.

Молоді батьки вирішили зігріти дитину. Вони поклали його на груди Кейт, а батько міцно їх обійняв. Жінка розповіла малюкові про те, що у нього є сестра і вона потребує захисту, що його люблять і чекають. Батьки були готові попрощатися назавжди з сином, але він вирішив по-іншому. Через кілька секунд хлопчик заворушився на руках у батьків і задихав.

Молоді батьки впевнені, що їх любов повернула хлопчика до життя. Після цього вони створили благодійний фонд імені свого сина. Організація збирає кошти для забезпечення догляду за недоношеними дітьми в лікарнях.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в США народилася дівчинка раніше покладеного терміну. Її вага склала всього 245 грам, але це не завадило їй вчепитися за життя і боротися.

Також Знай писав, що в Тернополі дитину, яка народилася у 29-річної студентки з Африки в червні віддали батькові. Її мама померла після пологів від ускладнень коронавірусу.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі двійнята народилися раніше терміну, а батьки благають про допомогу.